Din val in val in barca cu Isus

 

CU iSUS IN BARCASe duc zilele si lunile parca zboara iar anii ni se duc ca si un vis. Asa a trecut perioada aceasta fiind mai dura pentru mine dar in acelasi timp am avut parte de prezenta divina peste mine si casa mea. Dumnezeu a ingaduit sa trecem din val in val dar nicodata nu a lipsit din barca vietii noastre Isus si prezenta dumnezeiasca. Am avut momente in care vedeam mana lui Dumnezeu si suveranitatea Lui dar in acelasi timp era o lupta interioara la nivelul mintii „oare chiar a vrut Dumnezeu asta pentru noi”? Noi ne intrebam si Duhul Domnului ne raspundea amintindu-ne de biruintele pe care le-am avut datorita suveranitatii si calauzirii Sale.Dumnezeu a ingaduit peste noi o perioada de pregatire sufleteasca in care  ne-a prelucrat ,ne-a durut si inca avem rani dar Domnul care este Suveran isi duce planul la indeplinire. Slava lui Dumenzeu pentru modul cum lucreaza cu aceia  pe care-i iubeste.

Ii multumim lui Dumnezeu pentru planul Sau ,pentru pregatirea ce ne-o face pentru tara eterna,acolo vom fi toti impreuna.

Este singura bucurie ce ne ramane . „In lume ve-ti avea necazuri dar indrazniti,Eu am biruit lumea” Fiecare trebuie sa fim acolo unde ne vrea Domnul ,chiar daca nu ne place si nu intelegem totul . Intr-o zi se va termina durerea si necazul si despartirile si raul si invidia….

Nimic din ce avem pe acest pamant nu ne apartine.Caci Imparatia lui Dumnezeu nu este mancare si bautura ci neprihanire ,pace si bucurie in Duhul Sfant. Suntem in saptamana suferintelor Mantuitorului nostru,Ce mare har sa facem parte din acest plan de mantuire,sa fim copii ai Dumnezeului Preainalt.Este siguranta si alinarea sufletului nostru.

Fiti tari si imbarbatati-va inima toti cei ce nadajduiti in Domnul! Ps 31:24

Isus sa dus sa ne pregateasca un loc ,este aproape ziua cand se va intoarce sa ne ia.

Fie ca aceasta bucurie sa va inunde inima in clipe de incercare si de pace.

Isus  Hristos   este  viu!

Hristos  a  inviat!

 

FL.M

18.04.2014 Algeria

Reclame

Multumesc pentru vizita si comentariu....iti doresc o noua zi in bratul Tatalui Ceresc

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s