Se duce anul…

La multi ani !      Se duce anul

Iata ca se duce anul 2013….abia parca l-am inceput si uite-l cum pleaca sa faca loc celui de al 14-lea dupa 2000… care vine in graba !
Se duc zilele unele dupa altele si saptamanile si lunile se scurg atat de repede iar noi ne ducem odata cu anii… Unde ne ducem?!
„Toate zilele noastre pier de urgia Ta, vedem cum ni se duc anii ca un sunet. Anii vieţii noastre se ridică la şaptezeci de ani, iar, pentru cei mai tari, la optzeci de ani; şi lucrul cu care se mândreşte omul în timpul lor nu este decât trudă şi durere, căci trece iute, şi noi zburăm. Dar cine ia seama la tăria mâniei Tale şi la urgia Ta, aşa cum se cuvine să se teamă de Tine? Învaţă-ne să ne numărăm bine zilele, ca să căpătăm o inimă înţeleaptă! Psalmi 90:9-12”
Cati ani au trecut si mereu repetam ?! „Învaţă-ne să ne numărăm bine zilele, ca să căpătăm o inimă înţeleaptă! „ Dumnezeu ,da ne invata in fiecare zi,cu fiecare ocazie sau eveniment ce-l traim ,El ne invata sa ne numaram bine zilele….ziua de maine nu este a noastra…cum vom sti ce va aduce anul 2014 daca nici nu suntem siguri de ziua de maine pentru noi!!!
Invatam noi oare ceva din ceea ce Dumnezeu ne invata ?
O inima inteleapta ! Fiecare avem cate o inima.
Este oare inima pe care o avem ,o inima inteleapta ?
„Doamne, spune-mi care este sfârşitul vieţii mele, care este măsura zilelor mele, ca să ştiu cât de trecător sunt.” Iată că zilele mele sunt cât un lat de mână, şi viaţa mea este ca o nimica înaintea Ta. Da, orice om este doar o suflare, oricât de bine s-ar ţine.Psalmii 39:4-5
Zilele mele sunt ca un lat de mana ,viata ca o nimica inaintea lui Dumnezeu,orice om este doar o suflare …….oricat de bine ar crede omul ca se tine .
Vedem cum ni se duc anii vietii,asa cum trece un sunet prin auzul nostru.
Invata-ne sa ne numaram bine zilele ca sa capatam o inima inteleapta!
Depindem de Tine Dumnezeul nostru in fiecare clipa din viata noastra si iti multumim!
Doar prin Isus viata noastra poate sa capete sens ,directie si siguranta in eternitatea Ta!

Am trecut prin vai mai adanci si in acest an ,dar ne-ai pastrat pacea si bucuria pentru ca esti Credincios promisiunilor Tale. „Cu nici un chip n-am sa te las” chiar daca simteam ca nu mai avem puteri sa inaintam „Tu Doamne ai fost Taria noastra! ” Am simtit cum ne apuca-I de mana si ne ridica-I de unde eram cazuti fara vlaga.

Ne-ai legat atatea rani ,ingrijindu-Te de noi pana ce s-au vindecat.

Cand sufletul era flamand si insetat ne-ai dat hrana si ne-ai dus la izvoare limpezi sa capatam viata si prospetime!

Cand credeam ca eram parasiti si nu mai aveam pe nimeni in jurul nostru ,Tu Doamne erai langa noi ,erai Prietenul nostru cel mai bun! „Un ajutor care nu lipseste niciodata in nevoi”
Ai fost Lumina pentru noi in noaptea cea mai intunecata,cand totul parca era spulberat imprejurul nostru „Tu Doamne ai fost Lumina noastra!”
Cand incercarile navaleau lovind in barca vietii cu fiecare val incat parca nici malul nu se mai zarea ,”Ai spus un cuvant si marea s-a linistit!”
Inainte sa ne cuprinda tristetea sau ingrijorarea ne-ai luat pe bratul Tau sa simtim caldura soptindu-ne „Nu te teme…crede numai!”
Ne-ai dus si prin campii manoase pe langa rauri racoritoare pline de viata si ne-ai spus sa bem ,sa capatam iar putere.

Pentru toata grija si protectia Ta ,pentru calauza ce ne-ai dat si harul Tau bogat din acest an ,pentru ca tot ce suntem,
suntem prin Tine si tot ce avem ,este de la Tine ,iti multumim ,Te slavim si Te iubim!

 „Rămâi cu noi ISUS, căci este spre seară, şi ziua aproape a trecut.” 

Florica.M

Reclame

Multumesc pentru vizita si comentariu....iti doresc o noua zi in bratul Tatalui Ceresc

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s