Cu toata inima !

din toata inima

din toata inima

Mă veţi căuta, şi Mă veţi găsi, dacă Mă veţi căuta cu toată inima.
Iata ca Dumnezeu a adus si azi zorii diminetii .Ochii mei au putut sa vada zorile care alunga noaptea tot mai mult, pana ce soarele stralucitor soseste cu caldura si lumina din razele lui. Toate acestea asculta de Creator.Nu s-au abatut din mersul pe care Dumnezeu l-a trasat fiecaruia….doar omul !…..omul se abate mereu,isi gaseste mereu alte cai,ce nu par a fi trasate de Creatorul pentru el.

Neascultarea de glasul Domnului si ascultarea mai mult de glasul omului a adus indepartare de Dumnezeu .Se tot indeparteaza omul de Dumnezeu prin dorintele lui sau pornirile rautacioase si egoiste, prin goana dupa lucruri pieritoare,si pana sa-si dea seama ca nu este bine ce face ,priveste in spatele lui si nu-L mai vede pe Dumnezeu aproape de el,sau poate nici nu-L mai zareste in nimic din ceea ce este acum in jurul lui.

Dimineata m-am trezit in gand cu „Mă veţi căuta, şi Mă veţi găsi, dacă Mă veţi căuta cu toată inima” Am luat Biblia si am cautat acest verset …
Mă veţi căuta, şi Mă veţi găsi, dacă Mă veţi căuta cu toată inima.
Mă voi lăsa să fiu găsit de voi, zice Domnul, şi voi aduce înapoi pe prinşii voştri de război; vă voi strânge din toate neamurile şi din toate locurile în care v-am izgonit, zice Domnul, şi vă voi aduce înapoi în locul de unde v-am dus în robie.Ieremia29:13-14

Daca ma ve-ti cauta cu toata inima,atunci ma veti gasi.

Doream sa inteleg acest verset si azi toata ziua am meditat la acest cuvant frumos.

Venim de multe ori in rugaciunile noastre sa mijlocim pentru altii sau pentru diferite cauze,dar inima noastra nu este in totalitate a Lui Dumnezeu. Dumnezeu ne vrea toata inima !

Daca ai ratacit pe cai straine si L-ai pierdut pe Dumnezeu ,El inca este langa tine! Opreste-te din drumul tau si cauta-L pana inca se lasa gasit. Ce har ca Dumnezeu se lasa gasit de tine azi …maine nu se mai stie.

Te caut oare eu cu toata inima mea!? Eu vreau sa te cunosc in toata puterea Ta ,in toata maretia Ta ,Dumnezeul meu. Te-am gasit …Te cunosc…dar vreau sa te caut cu toata inima mea pentru ca sa Te gasesc in orice imprejurare a vietii mele.

Ajuta-ma ca toate cautarile mele sa fie despre Tine,sa nu doresc altceva decat prezenta Ta in viata mea si in familia mea.

Vocea din sufletul meu
Florica Maran

Reclame

Multumesc pentru vizita si comentariu....iti doresc o noua zi in bratul Tatalui Ceresc

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s