Ce As Putea Sa-Ti Ofer Eu Doamne, Azi…

Ce as putea sa-ti ofer eu, Doamne azi…

De fapt ce este al meu ? …. “Acum, Dumnezeul nostru, Te lăudăm şi preamărim Numele Tău cel slăvit.Căci ce sunt eu şi ce este poporul meu, ca să putem să-Ţi aducem daruri de bunăvoie? Totul vine de la Tine şi din mâna Ta primim ce-Ţi aducem.Înaintea Ta noi suntem nişte străini şi locuitori, ca toţi părinţii noştri. Zilele noastre pe pământ sunt ca umbra şi fără nicio nădejde.” Asa spunea odinioara David in 1Cronici 29:13-15  

Mi-ai dat viata si in dimineatimagestyta aceasta,ochii mei pot sa vada stralucirea razelor soarelui sa se bucure de culorile florilor ,de multimea norilor ce alearga pe bolta cerului condusi de un singur Stapan.  Gura mea ai deschis-o sa te laude sa te inalte ca tu esti Dumnezeu si Numele Tau este cel mai slavit in intregul universul.

Inca o zi in care mainile si picioarele mele pot sa te onoreze pe Tine Tata si Creator.   Ai pus in mintea mea ganduri pentru slava Ta ,pentru sfintirea mea si dorinte dupa o viata traita in voia Ta .

Toate bunurile mele ,nu sunt ale mele ,Tu mi le-ai dat !

De ce oare tinem atat de mult la ceea ce credem ca este al nostru si foarte greu oferim ,sau ajutam cu banii nostri sau cu bunurile noastre?

Oare sa fie chiar faptul ca inca nu ne-am dat seama ca nu sunt ale noastre!!!

Daca am realiza acest mare adevar ca Domnul ni le-a dat pentru o vreme si daca nu ajut ,nu daruiesc,nu ofer …aceasta vreme poate sa vina mai repede decat eu imi imaginez si dintr-o data tot ce credeam ca este al meu va disparut ca aburul.

1 Cronici 29:11-12 “A Ta este, Doamne, mărirea, puterea şi măreţia, veşnicia şi slava, căci tot ce este în cer şi pe pământ este al Tău; a Ta, Doamne, este domnia, căci Tu Te înalţi ca un stăpân mai presus de orice! De la Tine vine bogăţia şi slava, Tu stăpâneşti peste tot, în mâna Ta este tăria şi puterea, şi mâna Ta poate să mărească şi să întărească toate lucrurile”

Daca vrem binecuvantare si putere si tarie, si dorim sa ne bucuram de ceea ce ne-a dat Dumnezeu ,sa daruim cu bucurie acolo unde El ne instiinteaza ca este nevoie de ajutorul nostru .Sa-I facem azi daruri de bunavoie ca maine El sa ne daruiasca dupa promisiunea facuta de El.  Matei 19:29Şi oricine a lăsat case, sau fraţi, sau surori, sau tată, sau mamă, sau nevastă, sau feciori, sau holde, pentru Numele Meu, va primi însutit şi va moşteni viaţa veşnică

Facem noi sacrificii de dragul Domnului Isus? Sau ne place o viata mai comoda,fara multa implicatie ,ne-am obisnuit asa si ne este greu sa facem schimbari.  Nu tu va trebui sa faci schimbarea ,tu doar trebuie sa iti doresti din adancul inimii,sa cauti sa cunosti tot mai mult despre Acest Isus si cand vei descoperii ce a facut El de dragul tau, dorinta din tine va fii atat de puternica incat Duhul Sfant va face aceasta transformare in launtrul tau si in orice coltisor al inimii tale.

Iti este frica de transformarea pe care o va face Duhul Sfant in tine ? Frica este de la diavolul ,alunga frica si preda-te azi cu tot ce esti lui Dumnezeu ,starneste in tine aceasta dorinta dupa sfintire si da-i voie Duhului Sfant sa te faca o persoana pentru gloria si slava lui Dumnezeu.

Flori.M

Reclame

2 gânduri despre „Ce As Putea Sa-Ti Ofer Eu Doamne, Azi…

Multumesc pentru vizita si comentariu....iti doresc o noua zi in bratul Tatalui Ceresc

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s