Fa tot ce poti pentru Hristos !

“De aceea, daţi-vă şi voi toate silinţele”

Toate resursele noastre sunt in Dumnezeu, El este izvorul nesecat al puterii ,al cunoasterii,al promisiunilor,al partasiei dragostei Sale.
“Dumnezeiasca Lui putere ne-asem nome dăruit tot ce priveşte viaţa şi evlavia, prin cunoaşterea Celui ce ne-a chemat prin slava şi puterea Lui,prin care El ne-a dat făgăduinţele Lui nespus de mari şi scumpe, ca prin ele să vă faceţi părtaşi firii dumnezeieşti, după ce aţi fugit de stricăciunea care este în lume prin pofte.2 Petru 1:3,4
Prin dragostea Lui nespus de mare Dumnezeu sa plecat spre noi si de acolo de jos,din adancul faradelegiilor ne-a apucat cu bratul Lui puternic si ne-a smuls pentru ca eram incatusati de viciile noastre ,de placerile lumesti,de dorintele firii pamantesi,de ganduri si tendinte rautacioase,de indeletniciri care aduceau satisfactie trupului muritor…sufletul ne era incatusat ….dar Dragostea Lui pentru noi ,dorinta Lui de a avea partasie cu noi,de a impartii cu noi gloria si slava Imparatiei Sale la facut sa se plece spre noi sa ne mai de-a o sansa ,sa ne mai faca o chemare,sa ne mai imparta Harul Lui.
Nu la intamplare spune Petru “De aceea, daţi-vă şi voi toate silinţele ca să uniţi cu credinţa voastră fapta; cu fapta, cunoştinţa, cu cunoştinţa, înfrânarea; cu înfrânarea, răbdarea; cu răbdarea, evlavia; cu evlavia, dragostea de fraţi; cu dragostea de fraţi, iubirea de oameni. “
Credinta, fapta, cunostinta, infranarea, rabdarea, evlavia, dragostea de frati, iubirea de toti oamenii.
Se intampla de atatea ori ca avem ganduri bune ,din ganduri se naste dorinta de a le infaptui,visam la aceste ganduri frumoase si parca le punem in practica in mintea noastra,si este atat de frumoas , este asa usor parcurgand cu gandul ,vedem si implinirea si ne umplem de bucurie….dar deodata tresarim …a fost doar in gandul nostru !
Si inainte sa trecem la credinta ,sa credem ca acest gand se poate pune in practica si trebuie sa –l transformam in fapte reale…ne sperie.
Privim la noi ,ne vedem slabi ,fara capacitati,fara cunostinta,fara ajutorul necesar,fara putere de realizare,neindemanatici, plini de dorinte de care nu am vrea sa ne scapam pentru ca ne sunt asa dragi. Drumul pana la finalizare il vedem asa de lung si greoi, rabdarea noastra nu este atat de intarita ca sa putem inainta cu perseverenta, ne dam seama ca avem atatea de facut pentru treburile zilnice incat nu mai avem timp suficient ,abia ne ajunge timpul sa muncim .Punem pe primul loc munca,apoi daca nu as avea atatea ore de lucru as face si eu, as merge si eu…dar vezi nu am un timp liber !!! Dragostea !..,of si dragostea de frati,dar cu aia sau cu acel frate nu se poate lucra ,aceea sora nu o pot privi prea bine ,nu voi putea sa imi indeplinesc acest gand frumos care mi-a venit in minte ,nu am cu cine ,sau nu merita sa ma sacrific.sunt prea multe de facut pe langa gandul frumos din mintea mea,daca ar venii toate de sus de la Tatal gata facute ,eu doar sa ma rog si sa astept….!!!
Uniti cu acel gand frumos care va vine in minte,credinta voastra in puterea care va fost data prin Isus. “Pot totul in Hristos care ma intareste”Filipeni 4.13. Daca Isus este in inima ta in permanenta ,in El tu ai putere. Daca Duhul Sfant a lui Dumnezeu te umple cu prezenta dumnezeiasca ,tu poti face orice lucru bun . “Nu vă îngrijoraţi de nimic; ci, în orice lucru, aduceţi cererile voastre la cunoştinţa lui Dumnezeu, prin rugăciuni şi cereri, cu mulţumiri”Filipeni 4:6

seceris_intercer
 “De aceea, daţi-vă şi voi toate silinţele…” nu stati sa asteptati,unde poti face ceva bun si frumos pentru Hristos ,apuca-te si fa cu toata inima cu toata puterea care iti este data in Isus si cu toata cunostinta care ti-o da Duhul Sfant. Lucreaza cu toata evlavia pe care ai vazut-o in atatea exemple din Scriptura. Daca nu vrei sa mai primesti rasplata in cer si de aceea te-ai oprit si nu mai rodesti ,fa-o macar pentru ca esti dator lui Dumnezeu . Dumnezeu ti-a daruit ce a avut El mai pretios, pe Fiul Lui ,a pus iubirea Lui sa se sacrifice pentru tine.                     Ce ai tu sa-i oferi lui Dumnezeu azi ?

Căci, dacă aveţi din belşug aceste lucruri în voi, ele nu vă vor lăsa să fiţi nici leneşi, nici neroditori în ce priveşte deplina cunoştinţă a Domnului nostru Isus Hristos. Dar cine nu are aceste lucruri este orb, umblă cu ochii închişi şi a uitat că a fost curăţat de vechile lui păcate. 2 Petru 1:8,9

Flori.M

Reclame

Un gând despre „Fa tot ce poti pentru Hristos !

  1. Pingback: Fa tot ce poti pentru Hristos ! | E vremea ta

Multumesc pentru vizita si comentariu....iti doresc o noua zi in bratul Tatalui Ceresc

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s